IZGANJALEC HUDIČA - MARJAN VETERNIK

Tretje vstopno mesto za hudiča, ki je najbolj pogosto, so naši osebni grehi. 

 

Splav je umor. Veliko žena zaradi tega psihično zboli, so depresivne ali pa se pojavi še kaj hujšega. Hodijo k raznim psihiatrom, jemljejo zdravila, a to ne pomaga. Zakaj? Ker je vzrok na duhovnem področju. Gre za greh. Ženska bo rešena šele, ko se bo spovedala. Takrat bodo antidepresivi šele prijeli, ali pa jih sploh ne bo več potrebovala. 

70 odstotkov žensk, ki pride k meni, ima težave ravno zaradi abortusa ali pa uporabe abortivnih sredstev, recimo spirale ali obročka. Gre za praktično enako zgodbo. Tudi v teh primerih lahko pride med spolnimi odnosi do spočetja, a se oplojeno jajčece ne more ugnezditi, kar dejansko pomeni splav. Ti splavljeni otroci povzročajo težave ženam, pa tudi moškim. 

Imel sem primere, ko so ženske naredile splav, pa so potem v domači hiši slišali ropot, kričanje otrok, ugašala se je televizija oziroma luči, vrata so se odpirala… Tako hudič najpogosteje vstopa v našo družbo. 

 

Tudi življenje izven zakonske skupnosti je velik greh. To namreč pomeni živeti v stalnem grehu in če živim tako življenje, so težave neizogibne. Morda ne v prvem letu, lahko pa po petih. To je tako kot bi živel v sobi polni bakterij – prej ali slej boste nekaj pokasirali. 

Marijan Veternik, izganjalec hudiča

 

ČLANEK V CELOTI NA http://www.zurnal24.si...

Gre za pet vstopnih mest, ki sem jih v svoji praksi prepoznal in našel tudi v literaturi.

1. Na prvem mestu je RANJENO DRUŽINSKO DEBLO. Če je denimo

kdo od prednikov zagrešil velik greh, ki ni bil odpuščen, lahko zlo tega greha vpliva na potomce.

2. NOTRANJE RANE, ki so nastale zato ker, nekdo ni bil ljubljen in sprejet in je bil zavržen. Človek bo imel v tem primeru vse življenje težave. 

3. Najbolj pogosto, so NAŠI OSEBNI GREHI.

4. Razne OKULTNE PRAKSE. Danes ljudje obiskujejo razne vedeževalce, bioenergetike in podobne šarlatane. Veliko teh samooklicanih "strokovnjakov" se ukvarja z okultnim in če gre nekdo k njemu, pride naravnost pod vpliv zla. 

5. vstopno mesto pa je ODDALJENOST OD JEZUSA. Danes imamo veliko ljudi, ki se imajo za kristjane, imajo vse zakramente, pa ne živijo tako, kot bi morali. Takšni so zelo dovzetni za zlo. Jezus je zaščita, sprejmete ga pri obhajilu in če te zaščite ni, je človek kot računalnik brez protivirusnega program. 

 

Kaj vsega se danes kristjani oklepamo, a vendar ni krščansko. Kaj vse to prinaša sabo? Preberi na povezavah in se pouči!

 

 1. MAGIJA, PRAVA RESNICA

2. Okultna ozdravljenja

3. BIOENERGOTERAPIJA IN DRUGE HUDIČEVE METODE OSVAJANJA LJUDI

4. OKULTIZEM – Eden od najtežjih grehov

5. BILA SEM VEDEŽEVALKA

6. VEDEŽEVANJE oz. NAPOVEDOVANJE PRIHODNOSTI

7. Temni izvori New Agea – Helena Blavatsky

8. ZANKA VZHODNJAŠKE MISTIKE

9. REJKI – ODPIRANJE VRAT ZLU

10. JOGA

11. BORILNE VEŠČINE

12. Homeopatija

13. Bivša satanistka opozarja o nevarnosti Halloween-a

14. Piercing – da ali ne

15. Tetoviranje
Tetovaža – Bodite previdni

Vir: http://www.molitev.net